top of page

za 08 feb

|

Atelier Indrukwekkend

DIY DAG door Nadja Daalder-Dijkshoorn

Een hele dag heerlijk aan de slag met wat je maar wilt en kunt vinden in het atelier. Samen met andere creatievelingen, onder het genot van een hapje en een drankje, lekker creatief bezig zijn. Inspirerend en gezellig te gelijk!

Registration is Closed
See other events
DIY DAG door Nadja Daalder-Dijkshoorn
DIY DAG door Nadja Daalder-Dijkshoorn

Tijd en locatie

08 feb 2020, 11:00 – 16:00

Atelier Indrukwekkend, Achterom 94, 2611 PS Delft, Netherlands

Over het evenement

Do Impress Yourself DAG @ Atelier Indrukwekkend

Vier keer per maand kun je bij Atelier Indrukwekkend terecht voor een creatieve avond onder de naam D.I.Y.D.

Ter ere van de expositie na aanleiding van deze creatieve avonden, organiseren we eenmalig een creatieve dag!

De hele dag heerlijk aan de slag met wat je maar wilt en kunt vinden in het atelier. Samen met andere creatievelingen, onder het genot van een zoete high tea en heerlijke lunch van Sevenhills, de hele dag creatief bezig zijn. Inspirerend en gezellig te gelijk!

Je kunt lekker zelf aan de slag gaan of kiezen voor een Out of the Box opdracht. Deze opdracht kan van alles zijn en je zult zien dat dit je zal inspireren en je creativiteit ten goede komt.

 

Voor deze dag stellen wij al onze materialen die we gebruiken voor onze workshops beschikbaar. Er is dus voldoende papier, inkt en overige materialen zoals gutssetjes, stukjes linoleum, ecoline, etc aanwezig om een heerlijke avond creatief bezig te zijn.

Mocht je tijdens deze dag toch besluiten materialen uit onze Indrukwekkende winkel te willen gebruiken, dan rekenen wij hier de verkoopprijs voor.

Deelname aan deze dag kost € 55,- per persoon inclusief materialen, lunch & zoete high tea van Sevenhills.

Je hoeft niets mee te nemen, niets op te ruimen en na afloop ga je natuurlijk met jouw eigen drukjes, een goed gevulde goody-bag en een heleboel inspiratie naar huis!

Tickets

  • Do Impress Yourself DAG

    € 55,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page