top of page
15475_edited.png

WIST JE DAT?...

Onze Indrukwekkende starterskits met veel liefde voor mens en milieu zijn samengesteld?

 

----

DID YOU KNOW?...

Our Impressive starter kits are filled with a lot of love for people and the environment?

WHOLE-
SALE

SOON!!

Vindt jij het ook altijd zo vervelend dat wanneer je een DIY kit aanschaft, je eigenlijk altijd nog (inkten, papier, ea) materialen bij moet kopen voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt? 

De Indrukwekkende starterskits bevatten alles (echt alles!!) wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan met jouw eigen Indrukwekkende printmaking project, het enige wat je nog moet toevoegen is jouw eigen creativiteit! Er zit zelfs voldoende materiaal in de Indrukwekkende Starterskits voor meerdere afdrukken van meerdere ontwerpen. 
 

Er is een Indrukwekkende starterskit voor:

 

 

 

Don't you find it annoying that when you purchase a DIY kit, you always have to buy extra materials (inks, paper, etc.) before you can actually get started?

The Impressive starter kits contain everything (really everything!!) you need to get started with your own Impressive printmaking project at home, all you need to add is your own creativity! There's even enough material in the Impressive Starter Kits for multiple prints of multiple designs.

What we from Atelier Indrukwekkend are most passionate about is to share our knowledge with you.

The Impressive starter kits are like a workshop in a box!

Wat wij van Atelier Indrukwekkend het liefste doen is onze kennis met jou delen.

De Indrukwekkende starterskits zijn als het ware een workshop in een doosje!

 

REVIEW DOOR:
Ingrid Wuyster van Teken-ing

Schermafbeelding 2022-03-12 om 14.18.44.png

Aan de slag gaan met deze starterskit linosnijden is één groot feest. Van de doos alleen al wordt je direct enthousiast om aan de slag te gaan. De doos is van top tot teen bedrukt en geeft in één oog opslag weer wat er allemaal mogelijk is met ambachtelijke (lino)druktechnieken. Niet alleen de buitenkant is een lust voor het oog maar ook de binnenkant is geheel bedrukt met een complete uitleg van de kit, inspirerende quotes en tips, wow!

Binnenin de kit zit werkelijk alles wat je nodig hebt om meerdere linoprints te maken. Aan werkelijk alles is gedacht: van plakband tot inkt en van carbonpapier tot verschillende lino ondergronden. Er zitten ook allerlei leuke extra's bij zoals een schetsblok, gekleurd papier en een katoenen tasje om op te printen, waardoor je inspiratie gelijk aangewakkerd wordt.

De kit is compact en makkelijk in gebruik door de heldere uitleg. Je hebt niks extra's nodig en je bent niet afhankelijk van een grote, zware drukpers. Je kunt gewoon thuis aan de slag en afdrukken maken met de hand. Perfect voor als je deze druktechniek om een laagdrempelige manier wilt uitproberen maar ook wanneer je, net als ik, de techniek wilt herontdekken. Impressive kit!

Ingrid

instructie filmpjes

INSTRUCTIE VIDEO'S

​Naar verwachting worden de instructiefilmpjes in de loop van 2023 aangepast op de new and improved starterskits.

De filmpjes geven een goed beeld van de techniek, maar de tekst aan de binnenkant van jouw starterskit is leidend!

SOON!!

bottom of page