ATELIER INDRUKWEKKEND
TIJDENS COVID-19

Winkel: Wij zijn open!

Wij zijn open! En je bent van harte welkom.

Om veilig te kunnen winkelen & werken houden wij de volgende regels aan: 

 

GEPASTE AFSTAND 

Houdt altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. (wij hebben in de winkel gemarkeerd wat 1,5 meter is) Wanneer er 2 klanten in de winkel staan wacht dan buiten of kom later terug. 

 

GEEN HAND 

Voor jou en onze veiligheid schudden we geen handen. (Een glimlach mag altijd!) 

 

HYGIENE

We houden ons atelier hygienisch schoon en wassen regelmatig onze handen. 

 

VERKOUDEN OF ZIEK 

Blijf thuis! Wij hebben ook een zeer uitgebreide webshop. De bestellingen gaan dagelijks met de post mee zodat je zsm thuis creatief aan de slag kunt. 

Workshops:

Vanaf 1 juni geven wij weer workshops.
Natuurlijk nemen wij daarbij alle Corona regels (zoals hierboven omschreven)in acht,

Daarbij geld een maximum van 4 deelnemers voor een inschrijfworkshop  die je kunt boeken via de workshopagenda. En een maximum van 6 deelnemers voor groepsworkshops waarbij de groepen familie zijn of bij elkaar wonen en dus geen rekening hoeven te houden met de 1,5 meter regel (alleen de workshop gever/ docent houdt dan 1,5meter afstand).

we hebben tijdens de workshop een aantal ramen open staan voor het doorluchten (op deze manier hoeven we geen mondkapje te dragen). Het is niet snel koud in het atelier, zeker niet als je aan het werk bent, maar neem voor de zekerheid een vest oid mee.

Ook vragen wij bij binnenkomst je handen te ontsmetten,

Ook mbt de high tea's en lunches houden wij ons aan de gestelde corona regels. Maar het belangrijkste voor jullie; de hapjes, lunches en thee kunnen gewoon geserveerd worden!

bovenstaande regels gelden ook voor de creatieve avonden, het enige verschil: we dragen tijdens deze avonden WEL een mondkapje.

Vrij werken

Het is mogelijk om zelfstandig te werken in het atelier!

 

Om veiligheid (en de 1,5 meter regel) te kunnen waarborgen kunnen er maximaal 4 mensen per dagdeel komen werken in Atelier Indrukwekkend. 

Daarom is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Een dagdeel reserveren kan hier.

 

Verder verplichten wij om bij binnenkomst je handen te ontsmetten, tijdens het werken handschoenen te dragen en na afloop de door jouw gebruikte materialen te ontsmetten. Ontsmettingsmiddel en handschoenen hebben wij voor je!

Neem je mondkapje voor de zekerheid mee! (wanneer het iets drukker is raden wij aan deze toch te dragen)

Online
Hoewel Atelier Indrukwekkend bekend staat om haar ambachtelijke, offline & hands on druktechnieken, zijn we druk online bezig!

 

We hebben de bezorgingsmomenten in de webshop aangepast van 2x per week naar elke dag (

dinsdag t/m zaterdag) zodat je zsm thuis aan de slag kunt met jouw creatieve project(en)!

Daarbij hebben we het maximaal uit te geven bedrag voor gratis verzending met  € 25,- verlaagd.

Dankzij lieve klanten die creatieve oplossingen bedenken -> iemand moest haar workshop afzeggen maar gebruikte haar geld om een starterskit aan te schaffen ipv om een refund te vragen, houdt ik net aan het hoofd boven water. En aangezien jullie zo creatief en lief zijn heb ik zelf ook een aantal creatieve oplossingen bedacht!


Zo kun je in de webwinkel 2,50 doneren aan Atelier Indrukwekkend dit kleine bedrag maakt voor ons al een enorm verschil! (Het is in de vorm van een digitaal artikel, dus don’t worry er komen geen verzendkosten bij! Help Jan splinter door de winter of eigenlijk Atelier Indrukwekkend door de covid crisis 😉)

Naast de donatiebutton is het nu ook mogelijk om online cadeaubonnen te kopen. We hebben de keuze uit maarliefst 4 verschillende soorten!

Indrukwekkend starterskits

 

Wat is een starterskit?

Wat wij van Atelier Indrukwekkend het liefste doen is onze kennis met jouw delen. Deze starterskits zijn eigenlijk een workshop in een doosje! 

 

Het idee is alsvolgt, je hebt een Indrukwekkende workshop gevolgd en komt bomvol inspiratie thuis. Dan wil je natuurlijk meteen doorpakken en alle producten aanschaffen om ook thuis aan de slag te kunnen. Maar dat blijkt nog lang niet zo makkelijk, voor de meeste technieken heb je veel verschillende producten en een pers nodig. En de aanschaf van alle producten los is een tijdrovende uitzoekklus en niet te vergeten, vrij kostbaar. 

 

Dan komt zo'n Indrukwekkende starterskit goed uit. Wij hebben onze workshops goed geannaliseerd en alle benodigdheden + een aantal Indrukwekkende cadeautjes voor jouw in de Indrukwekkende starterskit gestopt. 

 

Je kunt direct thuis aan de slag! 

 

Alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan met de desbetreffende druktechniek zit in de starterskit + een link naar het instructiefilmpje. Voor als je bijvoorbeeld zo genoten hebt van de workshop, dat je niet alle stappen van het proces hebt onthouden ;)  Of voor als je de starterskit cadeau wilt doen aan een creatieve vriend of vriendin. 

 

Er is een Indrukwekkende starterskit voor: 

- Linosnijden

- Stempels maken

- DIY letterpress

- Creatief boekbinden

- DIY zeefdruk

- Etsen (droge naald) 

- Cyanotype

Follow us online via social media or subscribe to our newsletter.

  • Instagram - White Circle